Povrat sredstava za neodržane koncerte u koncertnoj sezoni 2019./2020. pretplatnicima Majstorskog ciklusa/ciklusa Kanconijer

Poštovani poklonici Simfonijskog orkestra i Zbora Hrvatske radiotelevizije (HRT), dragi pretplatnici Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer, zbog epidemije bolesti Covid-19, od petnaest najavljenih koncerata u sezoni 2019./2020. u sklopu Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer, njih šest bili smo primorani otkazati. Zahvaljujemo na strpljenju, razumijevanju i povjerenju koje ste pokazali čekajući vijest o načinu na koji ćemo nadoknaditi neodržane koncerte za koje ste kupili pretplatničke ulaznice, kao i na očuvanom zanimanju za rad glazbenih ansambla HRT-a i programe koje planiramo u budućnosti.
 
Ovim Vas putem želimo obavijestiti da je nova sezona Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer pripremljena. Pojedinosti programa možete pronaći na web stranici glazba.hrt.hr.

Pretplatničke ulaznice za Majstorski ciklus i ciklus Kanconijer u sezoni 2020./2021., međutim, neće biti u ponudi. Epidemija je viša sila, ali sila na koju sada računamo. U okolnostima u kojima ne možemo svim dosadašnjim pretplatnicima omogućiti posjet koncertima zbog ograničenja broja publike u zatvorenim prostorima i uslijed neizvjesnog razvoja situacije vezane za Covid-19, činilo nam se korektnim prodavati isključivo ulaznice za pojedinačne koncerte čije održavanje možemo jamčiti i za onoliko posjetitelja koliko propisane protuepidemijske mjere u određenom trenutku budu dopuštale.
 
Pri tome, Vama, našim pretplatnicima, kao zahvalu i nagradu za vjernost, podršku i nadahnuće koje ste nam pružali tijekom godina te kao nadoknadu za neodržane koncerte u prošloj sezoni nudimo besplatan ulaz na 6 koncerata u oba ciklusa te 40% popusta na cijenu ulaznica za ostale koncerte u novoj sezoni.

Ulaznice za svaki pojedini koncert moći ćete preuzeti na blagajni dvorane Lisinski, a o roku preuzimanja istih obavještavat ćemo Vas uoči svakog koncerta na našoj stranici glazba.hrt.hr. Prije stavljanja ulaznica u slobodnu prodaju do ulaznica ćete moći samo Vi, naši pretplatnici iz prošle sezone, a pravo prvenstva na ostvarivanje pogodnosti imat će oni koji prvi dođu na blagajnu Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog te predoče pretplatničku ulaznicu iz sezone 2019./2020.
 
Svim kupcima pretplatničkih ulaznica u sezoni 2019./2020. koji u sezoni 2020./2021. ne planiraju posjet sezonskim koncertima Simfonijskog orkestra HRT-a te Zbora i Simfonijskog orkestra HRT-a omogućit ćemo povrat sredstava za neodržane koncerte u prošloj sezoni. Isplata 40% cijene kupljene pretplatničke ulaznice, što je razmjerno iznosu koji otpada na šest od petnaest neodržanih koncerta, vršit će se na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, u radno vrijeme blagajne, u razdoblju od 1. do 31. prosinca 2020.
 
Do što skorijeg ponovnog susreta, srdačno Vas pozdravljamo.
           
S poštovanjem,
Glazba HRT-a